Sawo ShowTietoa tapahtumasta ja ohjeistusta tapahtuman ajaksi

Yleisöohje - Sawo Show 2018

Toivotamme yleisön lämpimästi tervetulleeksi Kuopion Sorsasalon raviradalle Sawo Show tapahtumaan.
Kolme koiranäyttelyä samana viikonloppuna kokoaa paikalle jälleen runsaasti koiraharrastajia.
Kuopion Sawo Show järjestetään nyt kahdeksattakertaa ja viikonlopun aikana esitetään koiria kehissä lähes 7000 kertaa. Aikataulukirjeet postitetaan osallistujille n. viikkoa ennen näyttelyä.

Sawo Show järjestää lapsi ja koirakilpailun jokaisena näyttelypäivänä. Kilpailu on tarkoitettu alle 10 vuotiaille lapsille. Ilmoittautumiset klo 10:00 alkaen kilpailun yhteistyökumppanin Savon Sanomien esittelypisteessä torialueella. Kilpailu alkaa klo 12:00 BIS-kehässä.  

Hinnasto

Pääsyliput 10 €, lapset alle 12 vuotta ilmaiseksi.
Ohjelma 7€ .
Ei pysäköintimaksua.

Kartta näyttelyalueesta (klikkaa suuremmaksi)

Aikataulukirje (pdf)
Kehäkartta (pdf)

Suuren tapahtuman johdosta pyydämme ottamaan huomioon seuraavaa

Ajo-ohje
Sorsasalon raviradan osoite navigaattoriin on: Puikkarintie 20 Kuopio
Ravirata sijaitsee valtatie VT 5 (E63) varressa Kuopion pohjoispuolella. VT 5:llä on raviradan kohdalla moottoritie ja sisääntulorampin numero on etelästä ja pohjoisesta 72.

Malttia
Alueelle saapuessanne käyttäkää malttia, varatkaa aikaa ja noudattakaa liikenteenohjaajien opastusta.

Yöpyvät Asuntovaunut ja -autot
Asuntovaunuille – ja autoille on varattu oma P-alue, kysy opastus liikenteenohjaajilta. Paikkamaksu messuajalta on 30 euroa / ajoneuvo ja se peritään tullessa portilla tasarahana, ei etukäteisvarausta.

Asuntovaunuille ja – autoille pystymme tarjoamaan sähköpaikkoja rajoitetusti. Sähköpaikka täytyy varata ja lunastaa etukäteen markkinoinnistamme. Sähköpaikan hinta on 90€ koko messuajalta. Varatessasi paikkaa ilmoita laskutusosoite ja yöpyvän asuntoauton rekisteritunnus jolla paikka kohdistuu teille. Tullessasi näyttelyalueelle esitä kuitti maksusta toimitsijoille. Ole liikkeellä ajoissa sillä paikkoja on rajoitetusti.

Paikkamaksut koko messuajalta, ei vuorokausihinnoittelua!

Näyttelyalueen sulkeuduttua teitä palvelee alueella oleva ravintola joka sijaitsee raviradan katsomorakennuksen alakerrassa pe-la klo 07-21, su klo 07-17 Ravintolassa on tarjolla halukkaille aamupala klo 07–10. Lounasta klo 11–13 ja päivällinen klo 15–17. Vaunualue on suljettu ulkopuoliselta liikenteeltä klo 22–06 välisen ajan.
                                                                                                     
Vaunualueella on peseytymismahdollisuus.

HUOMIOI ETTÄ ALUEELLA EI VOI YÖPYÄ ILMAN LUPAA!

Purkualue
P-alueilta on kehiin matkaa maksimissaan 500 m, koirat ja tarvikkeet voi käydä purkamassa autosta siihen varatuilla alueilla jotka ovat lähellä sisäänkäyntejä. Niille ei saa pysäköidä.

Teltat
Telttojen pystytys näyttelyalueelle on sallittu torstaina 2.8 klo 18 alkaen.

Ruoka, Kahvi, WC ja Vesi
Näyttelyalueelta on saatavissa monenmoista purtavaa ja kahviopalveluita useasta pisteestä ympäri aluetta, katso aluekarttaa.
Alueelle on sijoitettu 25 kpl siirtovessoja naisille sekä miehille. Raviradan katsomorakennuksen alakerran WC- tilat ovat käytettävissä.
Koirille tarkoitettua vettä on tarjolla raviradan keskialueella, kohteen merkkinä on iso sininen ilmapallo.

Rokotustentarkastus
Koiran alkuperäinen rekisteritodistus ja/tai rokotustodistus tulee esittää rokotustentarkastuksessa.

Rokotustodistuksesta tulee ilmetä koiran yksiselitteiset tunnistustiedot sekä koiralle annetun rokotteen valmisteyhteenvedon mukainen rokotuksen viimeinen voimassaolopäivä. Rokotukset voi tarkastuttaa samalla kertaa kolmeksi päiväksi, joten ota kaikkien päivien numerolaput esille valmiiksi. Koira(t) tulee pyydettäessä esittää tarkastuksessa!

ROKOTUKSET TARKASTETAAN KAIKILTA NÄYTTELYYN OSALLISTUVILTA KOIRILTA!

Muuta huomioitavaa
Näyttelyn aikana vallitsevat kesäisen lämpimät olosuhteet. Huolehdithan lemmikkisi hyvinvoinnista!?
KOIRAPARKKI EI OLE AUTOSI!

Rannekkeet
Rokotustentarkastuksen yhteydessä koiranomistajien ranteisiin kiinnitetään valkoiset rannekkeet, jotka oikeuttavat vapaaseen liikkumiseen näyttelyalueelle näyttelypäivänä. Mikäli sinulla on useampia koiria ja koiranesittäjiä, heidän tulee olla läsnä rokotustentarkastuksessa saadakseen rannekkeen.
Jos olet ilmoittanut koirasi useammalle päivälle, ÄLÄ poista ranneketta näyttelypäivien välillä.

Näyttelyluettelot
Myydään näyttelyalueella ja infopisteen yhteydessä, luettelot ovat päiväkohtaisia ja julkaistaan näyttelysääntöjen mukaan vasta näyttelyaamuna.


Näyttelyalue
Näyttelyalue on kavioura ja keskialue: kaviouralla ovat kehät 1- jne., numerointi alkaa pääkatsomon kohdalta vastapäivään kiertäen. Esiarvostelukehät eli kokoomakehät E1 ja E2 sijaitsevat BIS-kehän molemmin puolin. Ryhmäkehät, juniorhandler ja lapsikoirakilpailu käydään etusuoran BIS kehässä.

Infopiste, Ensiapu ja Äänentoisto
Ensiapu sijaitsee näyttelyn toimiston yhteydessä, neuvonta infopisteessä. Kuulutukset hoidetaan infopisteen kautta.
Alueella on myös koiraparkki, joka sijaitsee pääportilla, ilmoittautumisen läheisyydessä.

Häkkialueet
Alueet ovat pääosin radan keskialueen nurmikoilla. Kaviouran sisäreunassa on myös tilaa, TILA MERKITTY PUNAISIN MERKKIPAALUIN. Mikäli jonakin päivänä kaikki kehät eivät ole käytössä voi ko. kehäaluetta käyttää häkkialueena. Koko viikonlopun ajaksi jätettävät teltat on sijoitettava raviradan nurmialueelle. Liikkumisen helpottamiseksi radan keskialueen ja kehäalueen välillä rakennettu sopivin välein tilapäisiä kulkusiltoja.

Pelastustiet
Sijoitettaessa telttoja tai häkkejä kaviouralle ja keskialueelle on huomioitava 4 m leveät ehdottomasti vapaaksi jätettävät pelastustiet ja keskialueella oleva pelastushelikopterikenttä.

KAVIOURAN SISÄREUNALLE SIJOITETUT TELTAT / RAKENTEET EIVÄT SAA ULOTTUA PUNAISEN MERKKIPAALUTUKSEN ULKOPUOLELLE!

HUOMIO! Järjestyksenvalvojilla on oikeus siirtää/poistaa pelastusteillä olevat teltat ja häkit.

Kuvauspaikka
Koirien valokuvausta varten on käytössä BIS kehän yhteydessä oleva näyttelyn virallinen kuvauspaikka.

Valvonta
Alueella on valvonta, mutta vastuu näyttelyalueelle jätettävistä tavaroista on niiden haltijalla.